Storstädning Stockholm

Storstädning i Stockholm

Har du frågor om vår byggstädning i Stockholm går det bra att kontakta oss på 08-500 220 00 eller info@i-shine.se.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Storstädning Stockholm

Anlita Stockholms prisbelönta städfirma med toppbetyg och bra priser för storstädning. Rekommenderats 4 år i rad av Reco.
Bra resultat och maximal kundnöjdhet!

Kundomdömen

Läs omdömen om vår storstädning i Stockholm

Läs gärna våra omdömen av andra nöjda kunder direkt från reco.se.

Fördelar

7 fördelar med en storstädning av oss

Om du bokar en storstädning av oss får du en rad fördelar. Vi lovar dig bland annat att:

Upptagningsområde

Vi arbetar i Stockholm och Mälardalen

MÄLARDALEN

Vi har ett brett utbud av städtjänster i hela Mälardalen,
Stockholm och 200 km runt om.

FAQ

Bra att veta om vår storstädning i Stockholm

Här är vanliga frågor som våra kunder ställer innan de anlitar oss.

Du bokar genom formuläret ovan. När bokningen är bekräftad och planerad hos oss kommer du att få en bekräftelse på email. 

Om din storstädning inte skulle bli godkänd, åtgärdar vi det. Reklamation måste dock göras inom två dygn efter uppdragets slutförande.

Städningsgaranti innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar det ni inte finner vara fullständigt städat. Vi tar inget ansvar för det ni åtgärdar själva eller av något annat företag.

Hårt nedsmutsade ugnsplåtar och galler går inte alltid att få rena. Det samma gäller ugn och spisplattor med inbränd smuts.

We Make You Shine kan garantera kvalitet på tjänsten under förutsättning att:

  • Elektricitet och vatten finns tillgängligt
  • Bostaden är normalt nedsmutsad

Det är inga problem om du har ett larm. Vi lägger in informationen kring den i din kundprofil så att städpersonalen enkelt kan larma av och på.

Vi är har en skadeförsäkring som täcker skador upp till 10 miljoner kr. 

Vid hårt nedsmutsade bostäder kommer städningen inte utföras till det avtalade priset vilket förutsätter en normalt smutsig bostad.

Vid upptäckt av städaren att objektet är hårt hårt nedsmutsad (t.ex. nikotinfläckar, ingrodd smuts på golvet i köket, badrum etc.) Gäller följande:

  • Vi ringer och kommer överens om extra tillägg.
  • Annars utförs flyttstädningen som om objektet vore normalt nedsmutsat till överenskommet pris. Dvs. det blir inte riktigt rent.
  • Städningsgarantin gäller inte. Godkännande av städningen måste ske på plats och i anslutning av flyttstädningen.
  • Om städkontroll ej utförs direkt efter flyttstädning så beaktas ej klagomål och städningen ses som godkänd.

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

För mer information kring skattereduktion vänligen se Skatteverkets hemsida

Om vår personal måste vänta mer än 15 min debiteras varje påbörjad 30 min med 168 kr vardagar och 218,40 kr på helger. 

I de fall som väntetiden överskrider 60 min avslutas uppdraget och full betalning föreligger. 

Vi ansvarar för att ta med de städprodukter som behövs för uppdraget och använder miljövänliga produkter i den absolut högsta mån det går. 

Då vi har engagerat en städare hos dig som kund och därmed förbundit oss gentemot städaren att i enlighet med gällande kollektivavtal utbetala ersättning för de i avtalet bestämda städtillfällena medför det att vi är tvungen att debitera för alla enstaka städtillfällen som inte har avbokats tidigare än 48 timmar innan aktuellt städtillfälle.

Avbokningar kan göra via ditt kundkonto eller skriftligen genom att skicka oss ett email eller brev. Avbokningar kan göras fram till 48 timmar innan aktuellt städtillfälle. 

Nycklar lämnas på vårt kontor senast dagen innan utförandet eller vidi bostaden. Var noga med att komma i tid då väntetid debiteras efter 15 min väntan. 

Vi tar med all städutrustning och produkter som behövs för utförandet. Vi använder miljövänliga produkter i största mån det går. 

Klimatsmart

Städfirman som är både klimatsmart och effektiv

Om du är nöjd så är vi också nöjda! Våra medarbetare och städare har lång erfarenhet och städar enbart med miljövänliga produkter. Allt för att främja såväl dina medarbetares hälsa som naturen och klimatet vi lever i. De avlägsnar all smuts och allt damm, putsar fönster och rengör verkligen på djupet.