Visningsstäd Kungsängen

Visningsstäd Kungsängen - ett fantastiskt första intryck.

Om det är dags att sälja ditt hem bör du boka en visningsstädning av oss. Då kommer din bostad att bli skinande ren inför försäljningen. Spekulanter kommer titta lite extra och bli mer intresserade. Dessutom kan du stolt visa upp ditt rena och fina hem.

En visningsstädning kan vara svår att utföra själv. Var och vad är det egentligen spekulanter kollar lite extra på? Vi rengör noggrant och effektivt alla ytor och rum i ditt hem där spekulanter lägger extra mycket tid. På så sätt kan du få fler intresserade av att köpa ditt hem och ett högre pris för din bostad.

Visningsstäd Kungsängen - Välutfört och med hög kvalité!

Visningsstäd Kungsängen - Förbättra försäljningsprocessen!

Att sälja din bostad är en viktig affär. Det är viktigt att din bostad ger ett bra första intryck på spekulanter för att de ska lämna ett bra bud. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda visningsstädning. Vårt kunniga städteam vet vad som behöver städas och levererar ett perfekt resultat. Allt för att din bostad ska upplevas ren och fräsch som möjligt.

Vad tycker kunderna om Ishine visningsstädning?

Uppriktiga omdömen av nöjda kunder hämtade direkt från reco.se.

@carousel(['atts' => $atts]) @carouselitem @card(['atts' => ['align' => 'center', 'class' => 'm-review-slider__card']]) @heading(['atts' => ['element' => 'h5']]) Julia H. @endheading @ellipsis(['atts' => ['lines' => '4']])

”Vi blev oerhört nöjda med visningsstädningen och den utfördes av professionella städare.”

@endellipsis @endcard @endcarouselitem @carouselitem @card(['atts' => ['align' => 'center', 'class' => 'm-review-slider__card']]) @heading(['atts' => ['element' => 'h5']]) Simon K. @endheading @ellipsis(['atts' => ['lines' => '4']])

 ”Hela hemmet blev perfekt städat och iordningställt inför visningen. Alla ytor blev helt rena.”

@endellipsis @endcard @endcarouselitem @carouselitem @card(['atts' => ['align' => 'center', 'class' => 'm-review-slider__card']]) @heading(['atts' => ['element' => 'h5']]) Viktor D. @endheading @ellipsis(['atts' => ['lines' => '4']])

”Skåpen, alla ytor och golv blev väldigt rena och fräscha. Vår lägenhet fick verkligen ett lyft inför visningen. Tack!”

@endellipsis @endcard @endcarouselitem @endcarousel

Så här fungerar vår Visningsstäd Kungsängen

Du bestämmer vilken dag vi kommer hem till dig för att utföra din visningsstädning. Vi tar med alla städprodukter som behövs. Det du behöver ge oss är tillgång till el och vatten, en bra dammsugare med tom dammsugarpåse och en skurhink med press. Om du vill boka till fönsterputs behöver vi även få tillgång till en stege.

Innan vi kommer hem till dig för att utföra din visningsstädning behöver du plocka undan lösa föremål såsom leksaker och kläder. Plocka även undan på diskbänken och köksbänken så att vi enkelt kan rengöra alla ytor.
Om du bokar till fönsterputsning måste du även plocka ned gardiner och ta bort blommor och prydnadsföremål.

Det här kostar vår Visningsstäd Kungsängen

Hur mycket en visningsstädning kostar beror på hur stor din bostad är samt om du vill boka med fönsterputsning eller ej. Fyll i vårt formulär för att få en direkt prisuppgift.

6 fördelar med iShine Visningsstäd Kungsängen

Om du bokar en visningsstädning av oss får du en rad fördelar. Vi lovar dig bland annat att:

  • Potentiella köpare får ett perfekt första intryck
  •  Du kommer att få fler spekulanter som är intresserade
  •  Använda städprodukter som är miljövänliga och snälla mot människor
  •  Städa med hjälp av välutbildad personal med lång erfarenhet
  •  Inkludera ansvarsförsäkring och tre dagars garanti
  •  Du kan använda RUT-avdraget på vår tjänst – därmed betalar du endast 50 % av vår faktiska arbetskostnad