Trappstädning.

Om du som fastighetsägare vill att dina hyresgäster ska trivas – då är det ett gott råd att städa trapphuset. En trappuppgång som är välskött ger ett bra intryck till husets boende. Du kan anlita oss för trappstädning i såväl bostadsrätter som hyresrätter. Vi utför en professionell trappstädning och ser till att trapphuset blir rent och fint. Genom regelbunden städning ökar livslängden på trapphusets ytor och material. Städning är helt enkelt en bra investering.

Vad en trappstädning kostar

Vad en trappstädning av din byggnad kostar beror på många olika faktorer, bland annat på hur stort trapphuset är. Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig med en offert.

I vår trappstädning erbjuder vi:

— Rengöring av alla ytor

— Bra service

— Städning utförd av ett miljöcertifierat städföretag med lång erfarenhet

Vad våra kunder säger om oss

”Vi fick en otroligt noggrann och ordentligt utförd trappstädning som definitivt levde upp till våra förväntningar. Städföretaget var lyhört och lokalvårdarna trevliga. Vi är mycket nöjda och kommer anlita städföretaget igen.” Ordförande i Brf Ängen

Hur vi utför din trappstädning

Så snart du har kontaktat oss för en offert kommer vi med ett prisförslag. Du bestämmer själv vilken dag du vill att vi kommer och utför din trappstädning. Vi tar med oss alla städprodukter som behövs, du som kund behöver bara ge oss tillgång till vatten och elektricitet.

Du kan beställa en enkel städning eller regelbunden städning. Det senare kommer ge dig ett trapphus att vara stolt över. Om du vill ha regelbunden städning tar vi tillsammans fram ett städschema och anpassar städningen efter fastighetens behov. Ju fler som bor i trappuppgången ju mer städning kan den behöva. Varje gång vi utfört en städning hos er meddelar vi er och ser till så att ni blir nöjda.

Så här ofta behövs en trappstädning

Hur ofta en trappstädning behöver utföras beror på vilken årstid det är, trapphusets material och ytskick samt hur många som bor i trapphuset. Generellt rekommenderar vi att du beställer trappstädning för en gång per vecka. Uppge dina önskemål när du beställer en trappstädning av oss.

Trappstädning av oss

Vi utför en trappstädning som är skräddarsydd utefter dina behov och önskemål. Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller vill beställa en trappstädning.

Hos oss ingår alltid:

— Städning av ett miljöcertifierat städföretag

— Lokalvårdare med lång erfarenhet

— Lokalvårdare med kollektivavtal

— Miljövänliga produkter för städningen

— Ansvarsförsäkring

— Helhetslösning för just din fastighet

— Företag med rätt certifikat inom kvalité, arbetsmiljö och miljö

Komplettera din trappstädning

Om du har fler områden som behöver städas kan du bland annat komplettera trappstädningen med:

— Fönsterputs

— Mattservice

— Storstädning

— Golvvård

— Sanering