Fönsterputs

Fönsterputsning i Stockholm med omnejd

För hög trivsel på arbetsplatsen är rena fönster viktigare än vad man tror. Se till så att solen och ljuset kan komma in och sprida ett härligt sken på arbetsplatsen. Det kommer göra såväl anställda som chefer gladare och trivselfaktorn blir högre. Med rena fönster blir det nämligen ett helt annat ljus inomhus och dessutom kommer fler lockas till att kika ut då och då.

Vi kommer gärna och utför fönsterputsning på din arbetsplats. Allt för att du ska ha ljusa och fräscha lokaler där alla känner sig som hemma. Kontakta oss om du vill att vi kommer och putsar dina fönster. Då återkommer vi snabbt med en offert.

För företag

Skinande rena fönster för naturligt ljus
Vi har lång erfarenhet av att utföra fönsterputsning för företag och vi vet hur viktigt arbetet är. Med skinande rena fönster får du en härligare stämning på arbetsplatsen. Dessutom kommer alla lokaler att bli ljusare och upplevas som mer hygieniska och fräscha. Såväl anställda som besökare kommer helt enkelt få ett mycket bättre intryck av dina lokaler.

Vi putsar mer än gärna dina fönster och vårt arbete styrs inte av väder och vind. Även under den kyligaste årstiden erbjuder vi fönsterputsning (faktiskt ner till hela 16 minusgrader!). Våra erfarna fönsterputsare står alltid till ert förfogande. Dessutom omfattas de såklart av våra schyssta villkor och försäkringar. Allt för att såväl du som dem ska få en bra upplevelse och arbetsmiljö.

Anlita oss som er städfirma!

Få en offert

Vi använder alltid fasta priser för vår fönsterputsning. Hur mycket våra kunder får betala är dock individuellt. Det som ligger till grund för priset är bland annat antal fönster, fönstrens storlek och så vidare. Vi tvättar givetvis hela fönstret, inklusive fönsterkarmar och fönsterbleck.

Vi erbjuder en helhetslösning där även allt städmaterial ingår i priset. Vi dyker alltid upp i tid och lämnar först när fönsterna är skinande rena. Hör av dig till oss för att få en prisuppgift för just dina lokaler!

Vanliga frågor och svar

Vi ber dig att förbereda fönsterna innan vi kommer så att vi direkt kan sätta igång med vår fönsterputsning. Plocka undan sådant som kan vara i vägen och som kan gå sönder. Gardiner, blomkrukor och annat som står i eller vid fönsterna bör plockas undan.Om du har möbler framför fönsterna bör dessa täckas för eller flyttas. Vi ber dig även att ta fram en pall eller stege om fönsterna är höga.

Ja, vi erbjuder fönsterputsning även på vintern. Vi kan putsa dina fönster vid kyliga temperaturer ända ner till -16 °C.

Det beror på hur era fönster ser ut. Om fönsterna öppnas inåt så utför vi vårt planerade arbete, annars hör vår fönsterputsare av sig innan den bokade tiden för ombokning.

Vi har en ansvarsförsäkring vi använder om något skulle råka gå sönder under fönsterputsningen. Om något har gått sönder på grund av vår oaktsamhet betalar vi ut ersättning.

Ja, allt städmaterial förutom stege ingår.

Om du inte är nöjd med det utförda arbetet så är inte vi heller nöjda. Vänligen säg till direkt eller kontakta oss så att vi kan undersöka fönsterputsningen. Om du meddelar oss inom tre dagar efter utfört arbete kommer vi och åtgärdar felet och/eller betalar ut ersättning.