Entrémattor Stockholm

Fina entrémattor i Stockholm

Vill du ge ett extra välkomnande intryck för dina besökare? I så fall rekommenderar vi en av våra specialsydda entrémattor som passar måtten i just din entré. Mattorna drar åt sig 75 % av all smuts och dessutom väta efter regn och snö. På så sätt är det alltid rent och fint i entrén. Med hjälp av vår mattservice håller du dessutom din entrématta fräsch och snygg varje dag.Om du vill ha en fin entrématta så erbjuder vi dig att testa en i 4 veckor – helt kostnadsfritt.

Anlita oss som er städfirma i Stockholm

Därför ska du skaffa en entrématta

Att skaffa en entrématta är en investering som verkligen är värd pengarna. Såväl dina anställda som besökare och kunder kommer direkt att få ett bra intryck av din verksamhet. Men en entrématta gör mer än bara ge ett gott första intryck.

Med en entrématta minskar slitaget på golvet och dessutom ger den ett renare intryck. Mattan drar nämligen till sig den smuts som kommer in utifrån vilket gör entrén mindre skitig. Vid ruggigt väder utomhus med snö eller regn fångar den även upp väta och hindrar besökare från att halka på golvet.

Vi städar era entrémattor med professionell städutrustning.

Byt din entrématta när den är sliten

Våra entrémattor är tillverkade av hög kvalitet, men det dagliga slitaget medför ändå att de regelbundet måste bytas ut. Hur ofta du behöver byta ut din entrématta beror på en mängd olika faktorer. Bland annat på hur många människor som går in och ut genom entrén varje dag och vilket väder det är. Under höst- och vintersäsongen behöver du byta ut din entrématta oftare. Då samlas nämligen mer väta och smuts i den, vilket bidrar till slitaget.

Vilken sorts matta du behöver beror på din entré. Vi rekommenderar dock att du skaffar en lång mata. Ju fler steg som hinner tas på mattan ju lägre är nämligen risken att smuts och väta dras med in i lokalen. En längre matta betyder alltså torra skor. Mindre mattor fungerar däremot utmärkt vid hissar och andra mindre ytor.

Beställ en entrématta av oss

Om du vill köpa en eller flera entrémattor av hög kvalité är det bara att kontakta oss. Du kan fylla i vårt kontaktformulär eller ringa in till oss. Specificera hur många mattor du vill ha samt hur ofta du vill att de ska bytas ut. Då kan vi snabbt lämna en offert.

Detta ingår i vår mattservice

 •  Entrémattor
 •  Leverans av entrémattan
 •  Tvätt och rengöring av din entrématta
 •  Ny entrématta när den gamla är sliten

Låt oss sköta din matta med vår mattservice

Om du beställer en matta till ditt företag så sköter vi mer än gärna om den. Vi levererar de mattor du beställt och underhåller dem sedan regelbundet för att de ska hålla sig fräscha och rena. Därmed slipper du tänka på tvätt och underhåll. När din entrématta börjar bli sliten byter vi även ut den.

Fördelar med en entrématta

 •  Ger en välkomnande och ombonad känsla
 •  Drar åt sig smuts och väta
 •  Håller lokalen renare
 •  Golven slits mindre
 •  Halkrisken vid vått väder är mindre
 •  Bidrar till en lyxig inomhusmiljö
 •  Ger mindre städning för städpersonalen