Byggstädning Stockholm

Byggstädningar - få nya bostaden ren och fräsch!

Ska du flytta in i ett nybyggt hus eller kanske renovera en del av ditt nuvarande hem? I så fall kan vi varmt rekommendera dig att beställa en byggstädning av oss. På så vis säkerställer du att ditt hem är 100 % rent och fritt från skadligt byggdamm och hälsovådliga kemikalier.

Byggnadsstädningar - För nybyggen och renoverade fastigheter

Professionell byggstädning i ditt hem

Det är många som drömmer om att flytta in i ett nybyggt hem. Lika många är det som drömmer om ett nyrenoverat badrum eller kök. Att bo i ett hem som är nybyggt eller nyrenoverat medför dock vissa konsekvenser som många inte tänker på. Bland annat kan skadliga dammpartiklar sväva runt i luften och lägga sig i springor och vrår. Dessa är direkt dåliga för din hälsa och det bör därför utföras en grundlig byggstädning innan du packar upp möbler och inredning.

Förutom byggdamm kan det också finnas svåra fläckar av målarfärg och lim. En professionell byggstädning kan dock ta bort allt detta samt städa din bostad inför inflyttning. Vi på I-SHINE utför gärna din byggstädning. Vi lovar dig ett skinande rent hem med glänsande ytor, fria från damm och smuts.

Behöver du hjälp med byggstädning?

I de flesta hem runt om i landet utförs det regelbundet ombyggnationer och renoveringar. Lika vanligt är det med nyproduktioner och nybyggen. När nya ytskikt har installerats och kommit på plats är det dock inte rekommenderat att flytta in utan att en grundlig städning av alla ytor har genomförts.

När snickare och andra byggarbetare tar med sig sina verktyg lämnar de bostaden i ett smutsigt skick. Kvar finns byggdamm, plast, papp, tejp, fläckar och smutsiga fönster. I-SHINE genomför en grundlig byggstädning som gör ditt hem skinande rent. Vi avlägsnar överblivet byggnadsmaterial och skurar från golv till tak. Dessutom ingår det fönsterputsning och rengöring av fönster- och dörrkarmar.

När våra professionella städare är klara genomför vi tillsammans en besiktningskontroll för att försäkra oss om att både du och vi är nöjda med resultatet.

Vad kostar en byggstädning?

Ta reda på vad det skulle kosta att byggstäda ditt hem genom att fylla i vårt formulär. Du ser då direkt på hemsidan vad det kostar.

Beställ en byggstädning av oss

Du kan boka en byggstädning av I-SHINE direkt på vår hemsida. Fyll i dina kontaktuppgifter, adress, antalet kvadratmeter som ska byggstädas samt information om till exempel överlämning av nycklar. Uppge vilket datum och vilken tid du önskar byggstädningen. Du får en prisuppgift redan innan du bekräftar bokningen.

Detta ingår i vår byggstädning

I vår byggstädning ingår allt vi behöver för att utföra den med ett professionellt resultat. Vi tar med oss all nödvändig städutrustning samt miljövänliga städprodukter. Vi har välutbildad personal med lång erfarenhet som städar, vilket garanterar dig ett fläckfritt och fint resultat.

7 Fördelar med byggstädning av oss

Om du bokar en byggstädning av I-SHINE får du en rad fördelar. Vi lovar dig bland annat att:

  • Ta bort alla dammpartiklar som är skadliga för din hälsa
  • Använda städprodukter som är miljövänliga och snälla mot människor
  • Putsa byggnadens alla fönster
  • Besikta byggnaden efter utförd städning
  • Städa med hjälp av välutbildad personal med lång erfarenhet
  • Inkludera ansvarsförsäkring och tre dagars garanti
  • Du kan använda RUT-avdraget på vår tjänst – därmed betalar du endast 50 % av vår faktiska arbetskostnad