Byggstädning för företag

Byggstädning i Stockholm med omnejd

På byggarbetsplatser och efter renoveringar är lokalerna oftast mycket smutsiga och dammiga. Då byggdamm är hälsofarligt är det viktigt att utföra en byggstädning för att få bort det. Vi erbjuder därför byggstädningar i Stockholm för att göra era lokaler rena och fräscha.

Städa bort allt byggdamm

Om du har lokaler som antingen är nybyggda eller nyrenoverade så rekommenderar vi dig en byggstädning. Vi utför såväl byggstädningar som slutstädningar – allt för att få bort byggdamm och annan smuts från lokalerna. Vi utför byggstädningar i alla sorters lokaler som är mellan 10 000 till 30 000 kvm2. Dessutom städar vi även i bodar. Du väljer själv om du vill att vi utför byggstädningar under arbetets gång eller enbart slutstädar inför besiktningen.

Pålitligt städteam

Vi på I-shine har lång erfarenhet av att erbjuda byggstädning till företag. Vi kommer ta väl hand om dig och dina lokaler. Vi är dessutom anslutna till Byggettan och uppnår därmed kraven för att få utföra byggstädningar.

Vi hjälper er med byggstädning i Stockholm med omnejd

Städning och besiktningskontroll

När det är dags för vår bokade byggstädning tar vi med oss all den utrustning och det städmaterial som vi behöver. Du behöver bara ge oss tillgång till vatten och el. När vi har utfört vår byggstädning utför vi gemensamt en besiktningskontroll. På så sätt kan vi säkerställa att arbetet är korrekt utfört och att du som kund är nöjd med städningen.

Beställ en byggstädning

Om du vill beställa en byggstädning av oss kan du fylla i vårt kontaktformulär eller ringa oss. Specificera hur stora ytor du har som ska byggstädas så återkommer vi med en offert.

Vanliga frågor och svar

Ingår allt städmaterial?

  • Ja, allt städmaterial ingår.

Vad händer om något går sönder?

  • Vi har en ansvarsförsäkring vi använder om något skulle råka gå sönder under storstädningen. Om något har gått sönder på grund av vår oaktsamhet betalar vi ut ersättning.

Tänk om vi inte blir nöjda?

  • Om du inte är nöjd med det utförda arbetet så är inte vi heller nöjda. Vänligen säg till direkt eller kontakta oss så att vi kan undersöka städningen. Om du meddelar oss inom 48 timmar efter utfört arbete kommer vi och åtgärdar felet och/eller betalar ut ersättning.

Ska vi välja storstädning eller byggstädning?

  • En byggstädning är bra att välja om det finns mycket byggdamm i lokalerna. Detta kräver nämligen mer arbete och dessutom en noggrannare städning. Om golven i lokalen är nylackade eller nylagda måste vi dessutom vara försiktigare när vi städar. Du kan alltid kontakta oss för rådgivning angående vilken sorts städning du bör boka.