Storstädning Bergshamra

Storstädning av dina företagslokaler i Bergshamra

Ibland är det bra att utföra en rejäl storstädning av dina arbetslokaler. Då kan även alla skrymslen och vrån som vanligtvis inte städas bli skinande rena. Genom att regelbundet storstäda lokalerna blir den vardagliga städningen mycket enklare och effektivare. Vi utför en miljöcertifierad städning där hög kvalité är vårt ledord. Dessutom ingår fönsterputsning i vår service. Låt oss storstäda dina arbetslokaler på djupet för att hålla dem rena och fräscha.

Vi hjälper er med Storstädning Bergshamra med omnejd

Storstädning av företagslokaler Bergshamra

Vi gör dina arbetslokaler skinande rena!
Finns det något härligare än att ha det så pass skinande rent på jobbet som bara en storstädning kan ge? Kanske ska du hålla i ett event eller bjuda in viktiga gäster till lokalerna, och då bör det inte tummas på renligheten. Vi rengör alla delar och utrymmen av dina lokaler på djupet. På så sätt blir det även enklare att sköta vardagsstädningen.

Hur ofta behövs det en Storstädning Bergshamra

Hur ofta dina lokaler bör storstädas beror på en mängd olika saker. Bland annat på vad lokalerna används till samt vilken renlighetsnivå du vill ha i alla utrymmen. Vi kan utföra både storstädningar regelbundet enligt avtal och vid behov, allt utefter vad du föredrar.

Boka en Storstädning Bergshamra av oss

Detta ingår i vår Storstädning Bergshamra

Vi utför alltid vår storstädning utefter det som ingår i vårt standardavtal. Då vet du alltid vad du kan förvänta dig. När vi anländer till lokalerna har vi med oss all utrustning och allt städmaterial som behövs för storstädningen. Det enda du behöver ge oss tillgång till är vatten, el och en stege.

Detta ingår i vårt standardavtal Storstädning Bergshamra:

 • Avtorkning: Vi torkar av skåp, lådor, bestickslådor och luckor både in och utvändigt. Vi torkar även av ventilationen utvändigt, spisfläkten och den fasta belysningen.
 • Rengöring: Vi rengör ugn, ugnsplåtar och galler samt värmeskåp. Vi städar även bakom spisen, dock ej gasspisar.
 • Kyl och frys: Vi torkar av kyl och frys utvändigt samt städar inuti och under om det är möjligt.
 • Arbetsbänkar: Vi torkar av alla arbetsbänkar samt det kakel som finns ovanför arbetsbänken.

Städning av lokaler med max 3,5 meter i takhöjd. Högre takhöjd än så har ett pristillägg.

 • Avtorkning: Vi torkar av badrumsskåp in- och utvändigt samt all fast belysning och rör.
 • Rengöring: Vi rengör toalettstol, tvättställ, handfat, bidé och badkar. Dessutom rengör vi golvbrunn och ventilationen, tvättmaskin och torktumlare utvändigt. Det ingår även rengöring av kakel och klinkers, spegelputsning.

Putsning: Vi rengör och putsar alla öppningsbara fönster, såväl inomhus som utomhus.
Avtorkning: Vi torkar av fönsterbänkar och fönsterkarmar.

I alla rum ingår det avtorkning av eluttag, strömbrytare, väggar och tak. Dessutom tar vi bort spindelväv och torkar av eventuella elskåp. Dörrar och dörrkarmar torkas av. Dessutom rengöras garderober såväl invändigt som utvändigt.

Vi rengör även alla golv och golvlister samt trösklar. Elementen torkas av både på fram- och baksidan samt att sopor avlägsnas.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid börjar ni städa?

 • Vi börjat städa klockan 08:00 på vardagar. På helger och röda dagar börjar vi istället kl. 09:00.

Måste jag vara på plats när ni städar?

 • Nej, det är inget krav. Vi vill dock att någon öppnar för oss när vi kommer på morgonen samt kommer och besiktigar städningen när vi är klara.

Hur ofta bör en storstädning utföras?

 • Det beror på vilken typ av lokal du har. En ren och fräsch lokal är dock bra för både arbetsmiljön och för hygienen. Vi rekommenderar att du bokar en storstädning några gånger per år för att verkligen gå igenom hela arbetsutrymmet.

Hur lång tid tar storstädningen?

 • Vi tar med oss tillräckligt med personal för att kunna utföra storstädningen på en arbetsdag.

Ingår allt städmaterial?

 • Ja, allt städmaterial ingår.

Vad händer om något går sönder?

 • Vi har en ansvarsförsäkring vi använder om något skulle råka gå sönder under storstädningen. Om något har gått sönder på grund av vår oaktsamhet betalar vi ut ersättning.

Tänk om vi inte blir nöjda?

 • Om du inte är nöjd med det utförda arbetet så är inte vi heller nöjda. Vänligen säg till direkt eller kontakta oss så att vi kan undersöka städningen. Om du meddelar oss inom 48 timmar efter utfört arbete kommer vi och åtgärdar felet och/eller betalar ut ersättning.

Ska vi välja storstädning eller byggstädning?

 • En byggstädning är bra att välja om det finns mycket byggdamm i lokalerna. Detta kräver nämligen mer arbete och dessutom en noggrannare städning. Om golven i lokalen är nylackade eller nylagda måste vi dessutom vara försiktigare när vi städar. Du kan alltid kontakta oss för rådgivning angående vilken sorts städning du bör boka.