Hemstädning Vallentuna

Hemstädning Vallentuna - Vi älskar att städa!

Hur skulle du känna om vi säger att du aldrig någonsin mer behöver städa? Du slipper skura golv, putsa fönster, dra runt på dammsugaren och damma bokhyllan, och du behöver aldrig mer köpa diverse städprodukter och gömma undan golvmoppen i förrådet. Vi sköter jobbet åt dig! Städning är vår passion, och vi gör det bra. Ta hjälp av oss och njut av all den extra fritid du har för att göra annat, fokusera på det som är viktigt för dig och låt proffsen sköta städningen.

Hemstädning Vallentuna - Förenkla vardagen och njut av ett rent hem!

Våra priser för Hemstädning Vallentuna

HEMSTÄDNING

INKL MOMS EFTER RUT

Mån-Fre varannan vecka

179:-

Lör-Sön

199:-

Städning var fjärde vecka

199:-

Engångsstädning

199:-

Provstädning första gången (Max 4 timmar) Sedan ordinarie pris.

99:-

Hur fungerar Hemstädning Vallentuna och vad kostar det?

Du är bara några enkla steg ifrån ett välstädat hem och mer tis för det som just du brinner för. För att anlita oss fyller du enbart i dina uppgifter i formuläret här på hemsidan sen får du ett prisexempel levererat på nolltid!

Vi värderar våra kunder, nöjda kunder är vårt prio ett, därför erbjuder vi första tillfället Gratis så att du får en möjlighet att prova på, Win Win! Boka provstädning idag eller kontakta oss med dina synpunkter. Vi svarar gladelige på alla frågor innan du bestämmer dig för hur du vill fortsätta och vi har självklart tystnadsplikt!

När din provstädning är avklarad väljer du helt själv om du vill fortsätta med ett löpande abonnemang då vi kommer och städar löpande vid förutbestämda tidpunkter – som passar dig, eller vid enstaka tillfällen som du bokar när du känner att det är dags för att fräscha upp din bostad.

Hur funkar Hemstädning Vallentuna?

Vi tar hand om allt! Vi tar med oss egna städartiklar och utrustning och städar sedan efter dina specifikationer. När vi städar följer vi en checklista så att du som kund och vi, kan vara helt säkra på att inget missas.

Hur förbereder jag mig för Hemstädning Vallentuna?

Inför det första städtillfället får du gärna plocka undan leksaker och andra lösa föremål för att göra det lite enklare för oss. Ta gärna bort mat från arbetsbänkarna så att de fritt går att rengöra.

Hur ofta städning krävs beror helt och hållet på din bostad, hur stort, hur många som bor i bostaden och om ni har husdjur. Ring oss gärna på kundtjänst för att diskutera hur ofta städning behövs i just ditt hus!

Hur bestäms priset för Hemstädning Vallentuna?

Priset bestäms beroende på hur stor din bostad är samt hur ofta du vill ha det städat. För att få ett exakt prisförslag fyller du enkelt i formuläret på hemsidan eller ringer kundtjänst för att diskutera vidare. Hos oss gäller RUT – avdraget och du betalar endast 50% av arbetskostnaden.

Hemstädning Vallentuna på Abonnemang

  • Praktiskt och tidsbesparande, Boka- Vi städar – Du njuter av en ren bostad!
  • Lägre pris jämfört med om du bokar städning på enstaka tillfällen
  • Uppsägningstiden är på endast en månad!
  • Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme
  • Du kan lita på oss! När du bokar abonnemang med oss städar samma person hos dig varje gång, så du kan känna dig trygg och få samma resultat – Alltid!
  • Vi städar med miljövänliga artiklar