Få fläckfria fönster med fönsterputsning

Att få fläckfria fönster är inte alltid det enklaste. Efter att man har tvättat fönstret finns det ibland fortfarande spår av smuts, ränder och rinnande vatten. Vi vet hur tråkigt det är! Därför vill vi gärna tipsa dig om hur du på bästa sätt får ett bra resultat på din fönsterputsning. Om du själv inte vill utföra jobbet så erbjuder vi på I-shine fönsterputsning till såväl företag som privatpersoner.

Våra erfarna fönsterputsare i Stockholm hjälper dig

Att snabbt tvätta fönsterna och förvänta sig ett bra resultat fungerar inte alltid så bra. Riktigt rena fönster kräver nämligen en bra teknik. Våra städare är riktigt duktiga och har lång erfarenhet av fönsterputsning. De vet därmed hur man på bästa sätt putsar i alla väder och med garanterat bra resultat.
Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt pris och putsar fönster både hemma hos privatpersoner och hos företag, skolor och andra lokaler. Hos oss kan du enkelt boka tid för fönsterputsning när det passar dig. Välj datum och vilka fönster du vill att vi tvättar så utför vi snabbt och effektiv jobbet. När vi är klara kommer din utsikt att bli mycket skarpare och färggladare. Med rena fönster blir dessutom alla lokaler mycket ljusare och upplevs som fräschare!

Fönsterputsning på egen hand

Det enklaste är alltid att vända sig till riktiga proffs för bäst resultat på fönsterputsningen. Om du själv vill tvätta dina fönster rekommenderar vi dig att använda ett bra rengöringsmedel, en mjuk trasa och en bra, ren skrapa. Tvätta sedan fönsterna uppifrån och ner.
Om du har många fönster eller fönster som sitter högt upp kan det dock bli ett slitigt arbete som kräver mycket tid i anspråk. Om du vill anlita vår service kan du kan alltid kontakta oss för att få en prisoffert. Vår fönsterputsning inkluderar allt från rengöringsmedel och trasor till riktigt god service!