Dags att sälja bostaden? Förbered den med visningsstädning

Ska du sälja din bostad och nu är det dags för visning? Varför då inte boka en visningsstädning. Inför en visning är det mycket som ska ordnas. Överflödiga saker och personliga föremål ska plockas undan, fönsterna ska putsas och hela bostaden ska noggrant rengöras. En ren och välstädad ger ett bättre intryck vilket kan leda till fler och högre bud. Ett sådant ansvar kan det vara skönt att lämna bort till någon annan.

Spekulanterna synar från hörn till skåp

Vid visningen kommer spekulanter att gå omkring i din bostad för att titta lite extra. De kommer kika på väggarnas, badrummens och golvens skick. Många vill öppna köksluckorna för att se vilken typ av förvaring som finns och kika ut genom fönsterna för att se på den fina utsikten.

För att öka spekulanternas intresse och få högre bud är det viktigt att din bostad är välstädad. Då kommer de att få ett bättre intryck och vara villiga att betala mer för din fina bostad. Fönsterputsning och rengöring av alla golv och ytor är sådant som ingår i en visningsstädning. Om du inte vill städa själv inför visningsdagen kan du kontakta oss så kommer vi och hjälper dig.

Snabb och grundlig visningsstädning

Inför visningen lovar vi att komma i tid, städa effektivt och lämna en skinande ren lägenhet, redo att ta emot spekulanter. Vi har lång erfarenhet av visningsstädning och rengör noggrant alla ytor där vi vet att spekulanter kollar lite extra. Vi ser helt enkelt till att din bostad upplevs som ren och fräsch.

Du bestämmer själv vilket datum du vill att visningsstädningen ska utföras och hos oss kan du alltid utnyttja ditt RUT-avdrag.