Byggstädning Skogås - Företag & Privat

Byggstädning Skogås - få byggarbetsplatsen ren och fräsch!

På byggarbetsplatser och efter renoveringar är lokalerna oftast mycket smutsiga och dammiga. Då byggdamm är hälsofarligt är det viktigt att utföra en byggstädning för att få bort det. Vi erbjuder därför byggstädningar i Stockholm för att göra era lokaler rena och fräscha.

STÄDA BORT ALLT BYGGDAMM

Om du har lokaler som antingen är nybyggda eller nyrenoverade så rekommenderar vi dig en byggstädning. Vi utför såväl byggstädningar som slutstädningar – allt för att få bort byggdamm och annan smuts från lokalerna. Vi utför byggstädningar i alla sorters lokaler som är mellan 10 000 till 30 000 kvm2. Dessutom städar vi även i bodar. Du väljer själv om du vill att vi utför byggstädningar under arbetets gång eller enbart slutstädar inför besiktningen.

PÅLITLIGT STÄDTEAM

Vi på I-shine har lång erfarenhet av att erbjuda byggstädning till företag. Vi kommer ta väl hand om dig och dina lokaler. Vi är dessutom anslutna till Byggettan och uppnår därmed kraven för att få utföra byggstädningar.

Byggstädning Skogås - För nybyggen och renoverade fastigheter

Byggstädning Skogås - Professionell byggstädning för er arbetsplats

När det är dags för vår bokade byggstädning tar vi med oss all den utrustning och det städmaterial som vi behöver. Du behöver bara ge oss tillgång till vatten och el. När vi har utfört vår byggstädning utför vi gemensamt en besiktningskontroll. På så sätt kan vi säkerställa att arbetet är korrekt utfört och att du som kund är nöjd med städningen.

BESTÄLL EN BYGGSTÄDNING

Om du vill beställa en byggstädning av oss kan du fylla i vårt kontaktformulär eller ringa oss. Specificera hur stora ytor du har som ska byggstädas så återkommer vi med en offert.

Byggstädning Skogås - Behöver du hjälp med byggstädning?

I de flesta hem runt om i landet utförs det regelbundet ombyggnationer och renoveringar. Lika vanligt är det med nyproduktioner och nybyggen. När nya ytskikt har installerats och kommit på plats är det dock inte rekommenderat att flytta in utan att en grundlig städning av alla ytor har genomförts.

När snickare och andra byggarbetare tar med sig sina verktyg lämnar de bostaden i ett smutsigt skick. Kvar finns byggdamm, plast, papp, tejp, fläckar och smutsiga fönster. I-SHINE genomför en grundlig byggstädning som gör ditt hem skinande rent. Vi avlägsnar överblivet byggnadsmaterial och skurar från golv till tak. Dessutom ingår det fönsterputsning och rengöring av fönster- och dörrkarmar.

När våra professionella städare är klara genomför vi tillsammans en besiktningskontroll för att försäkra oss om att både du och vi är nöjda med resultatet.

Byggstädning Skogås - Vad kostar en byggstädning?

Ta reda på vad det skulle kosta att byggstäda ditt hem genom att fylla i vårt formulär. Du ser då direkt på hemsidan vad det kostar.

Beställ en byggstädning av oss

Du kan boka en byggstädning av I-SHINE direkt på vår hemsida. Fyll i dina kontaktuppgifter, adress, antalet kvadratmeter som ska byggstädas samt information om till exempel överlämning av nycklar. Uppge vilket datum och vilken tid du önskar byggstädningen. Du får en prisuppgift redan innan du bekräftar bokningen.

Detta ingår i vår byggstädning

I vår byggstädning ingår allt vi behöver för att utföra den med ett professionellt resultat. Vi tar med oss all nödvändig städutrustning samt miljövänliga städprodukter. Vi har välutbildad personal med lång erfarenhet som städar, vilket garanterar dig ett fläckfritt och fint resultat.

7 Fördelar med byggstädning av oss

Om du bokar en byggstädning av I-SHINE får du en rad fördelar. Vi lovar dig bland annat att:

  • Ta bort alla dammpartiklar som är skadliga för din hälsa
  • Använda städprodukter som är miljövänliga och snälla mot människor
  • Putsa byggnadens alla fönster
  • Besikta byggnaden efter utförd städning
  • Städa med hjälp av välutbildad personal med lång erfarenhet
  • Inkludera ansvarsförsäkring och tre dagars garanti
  • Du kan använda RUT-avdraget på vår tjänst – därmed betalar du endast 50 % av vår faktiska arbetskostnad